Skip to content

Franciscus-app

Vanaf heden werken we met een app waarmee we iedereen per direct kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen binnen Zorgcentrum St. Franciscus. Voor medewerkers hadden we hiervoor 1x per maand de nieuwsbrief, deze is komen te vervallen. Voor de bewoners blijven we het nieuws uiteraard op onze schermen plaatsen maar daarnaast kunnen de bewoners ook gebruikmaken van de app. En natuurlijk is de app ook bedoeld voor onze vrijwilligers, mantelzorgers, familieleden en iedereen die interesse heeft in Zorgcentrum St. Franciscus.

Maar deze app bevat nog veel meer leuke opties dan alleen het laatste nieuws. Zo kunt u als u binnen St. Franciscus bent, via de app tijdschriften, nieuwsbladen en recepten lezen of u kunt digitale spelletjes spelen (goed om de hersenen te trainen). Er is veel mogelijk. Daarnaast is via deze app ook het laatste nieuws van Gilze te lezen of de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Als u de app geopend heeft, kunt u ons zorgcentrum opzoeken in deze app en bij uw favorieten plaatsen zodat St. Franciscus altijd meteen in beeld komt.

Ook nieuwsgierig geworden? Ga snel naar de appstore van uw mobiele apparaat om de app te downloaden. De naam van de app is ENJOJ.

Veel plezier met onze nieuwe Franciscus-app!

 

Back To Top