Skip to content

Sinds september 2016 maak ik, Arda van Puijenbroek-van der Heijden, deel uit van de Raad van Toezicht. Ik ben inmiddels gepensioneerd. De laatste twintig jaar van mijn werkzame leven was ik hoofdredacteur bij een uitgeverij van huis-aan-huisbladen. Daarvoor studeerde ik Nederlands aan de universiteit in Tilburg en was ik actief als gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Gilze en Rijen.

Mijn naam is Jan-Kees van Wijnen. Ik woon in Giessenburg samen met mijn vrouw en drie kinderen. Ik werk als directeur zorg bij tanteLouise in Bergen op Zoom en ben daar verantwoordelijk voor de ouderenzorg op onze 17 locaties in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht, bestaande uit zorgcentra, verpleeghuizen, geriatrische revalidatie en een hospice.

Ik heb er zin in om binnen jullie Raad van Toezicht mijn steentje bij te dragen in mijn eerste rol als toezichthouder in de ouderenzorg. Tot ziens in Gilze!

Mijn naam is Harrie van den Broek. Per 1 januari 2018 ben ik lid geworden van de Raad van Toezicht van zorgcentrum Sint Franciscus. Met ingang van 1 januari 2019 ben ik voorzitter van deze Raad van Toezicht.

Sinds 1981 woon ik in Gilze, samen met mijn vrouw. Onze 3 kinderen zijn al jaren geleden verhuisd. In het dagelijks leven ben ik algemeen directeur/eigenaar van 2 bedrijven.

Ordito B.V. is een combinatie van een stedenbouwkundig adviesbureau en een detacheringsorganisatie voor juristen en technici (planologen, stedenbouwkundigen, civieltechnici, bouwkundigen). Er werken momenteel ongeveer 30 mensen. Daarnaast wordt een aantal ZZP (zelfstandigen zonder personeel) ingezet om tijdelijke opdrachten bij onze klanten uit te voeren.

Cambiare B.V. is een combinatie van een mobiliteitsbureau en een HRM-adviesbureau.

Verder ben ik voorzitter van de Stichting Hart voor Gilze en voorzitter van de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van de  gemeente Bergen op Zoom. Veel inwoners van Gilze krijgen mij regelmatig aan de deur omdat ik al jaren collectant ben voor de Hartstichting, de Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, het Prinses Beatrixfonds en het MS-fonds.

Ik hoop vanuit mijn achtergrond als ondernemer en jurist een zinvolle bijdrage te kunnen leveren in de Raad van Toezicht. Ook kan ik vanuit die achtergrond een waardevolle gesprekspartner zijn voor de Raad van Bestuur.

In mei 2022 ben ik, Niels Willems, toegetreden tot de Raad van Toezicht van Zorgcentrum St. Franciscus waarbij ik primair verantwoordelijk ben voor de portefeuille ‘financieel/economisch, inclusief ICT’. Vanzelfsprekend zal ik ook vanuit een breder perspectief een bijdrage leveren aan de beleids- en strategieontwikkeling van het zorgcentrum.

Nadat ik eind jaren tachtig mijn vrouw Desirée ontmoette, zijn wij vanuit Breda naar Rijen verhuisd waar we nog altijd met veel plezier wonen en waar mijn dochter opgroeide, die overigens Brabant inmiddels heeft verruild voor Amsterdam.

Na een interessante periode als accountant bij PWC, ben ik via diverse financiële managementfuncties bij een aantal prachtige bedrijven in het binnen- en buitenland, de laatste bijna 20 jaar actief als CFO bij portfolio-bedrijven van verschillende Private Equity organisaties. En dan meestal met een primaire focus op veranderingstrajecten, overnames, (her)financieringen etc. Sinds begin 2021 doe ik dat als CFO bij United Dutch Breweries in Breda.

Daarnaast ben ik tot eind 2014 lid van de Raad van Toezicht van VITA geweest, ben ik sinds 2015 lid van de Raad van Toezicht van ZET (schakel naar sociaal resultaat) en ben ik ook al enige jaren als coach betrokken bij Qredits (microkrediet), een organisatie die zich richt op het (financieel) waarmaken van dromen van startende ondernemers.

Met mijn ruime zakelijke ervaring, maar vooral ook door datgene wat de verschillende organisaties waarvan ik deel mocht uitmaken mij hebben geleerd, heb ik me kunnen ontwikkelen tot wie ik ben en denk ik voor Zorgcentrum St. Franciscus van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Niels Willems

Vanuit een maatschappelijke en sociale betrokkenheid wil ik graag een bijdrage leveren als lid van de raad van toezicht aan zorgcentrum St. Franciscus, zodat bewoners fijn kunnen wonen en goede zorg krijgen.

Sinds 1 mei 2022 maak ik, Stijn van Rooij, deel uit van de raad van toezicht met portefeuille accent Juridisch, Governance en P&O. Met mijn partner en onze drie kinderen woon ik in Berkel Enschot.

Ik heb een achtergrond als politicoloog en jurist. Ik heb lange tijd als senior adviseur de gemeenteraad van Tilburg geadviseerd en de laatste jaren ben ik werkzaam als afdelingshoofd van de afdeling Juridische Zaken en Inkoop van de gemeente Tilburg. Naast mijn werk ben ik als vrijwilliger maatschappelijk actief geweest voor stichting Hasseltse Kapel en de Carnavalstichting Tilburg.

Vertrouwen is altijd mijn basis en vanuit daar ga ik graag verbindingen aan met mensen. Ik laat daarbij niet regels leidend zijn, maar kijken naar dat wat nodig is. Ik probeer daarbij altijd kritisch, positief en constructief te zijn.

Hieronder treft u enkele algemene documenten van de Raad van Toezicht aan:

Conflictregeling

Toezichtsvisie

Profiel Raad van Toezicht

Jaarverslag Raad van Toezicht 2021

Back To Top