skip to Main Content
Stijn Kanters foto

Mijn naam is Stijn Kanters, woonachtig in Bavel, 44 jaar en sinds begin 2017 Directeur/Bestuurder van St. Franciscus. Ik heb inmiddels zeer ruime ervaring in VVT-sector. Voordat ik de dagelijkse leiding van dit woonzorgcentrum op me heb genomen, heb ik meerdere interim en managent rollen bij diverse andere woonzorgcentra en verpleeghuizen vervuld. En na mijn studies Marketing (HEAO te Breda) en Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) heb ik als adviseur ook reeds vele jaren ervaring opgedaan in sterk veranderende zorgomgevingen. Recentelijk heb ik de opleiding Executive Master of Finance and Control (Register Controller) afgerond. Al om al maakt het dat ik graag toezie op een mooie en gezonde mix van  zorginhoudelijke zaken, financiën en bedrijfsvoering. Uiteindelijk gaat het erom dat ik een bijdrage wil leveren aan St. Franciscus dat in allerlei opzichten een bijzonder en gezond woonzorgcentrum is. Met betrokken en kundige medewerkers, vriendelijke familie en vrijwilligers, mooie resultaten en initiatieven.

DSCF7069

Mijn naam is Eugène Smet en sinds enige jaren  voorzitter van de Raad van Toezicht van Zorgcentrum Sint Franciscus. Met mijn onderwijsachtergrond heb ik vele jaren gewerkt als leraar,  adjunct-directeur in het middelbaar onderwijs te Gilze en Tilburg.

Naast mijn onderwijsbaan heb ik verschillende bestuursfuncties vervuld bij verenigingen en instellingen op sportief, onderwijskundig, sociaal en  cultureel gebied. Op politiek terrein heb ik mijn bijdrage geleverd als lid van de gemeenteraad van Gilze en Rijen, waarvan een vierjarige periode als wethouder.

Daarnaast  ben ik bijna 25 jaar trouwambtenaar geweest en heb vele bruidspaartjes het jawoord uit horen spreken. In 2011 ben ik benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Naast mijn huidige taak als voorzitter, ben ik al enkele jaren werkzaam als surveillant aan de universiteit te Tilburg.

Arda van Puijenbroek foto

Sinds september 2016 maak ik, Arda van Puijenbroek-van der Heijden, deel uit van de Raad van Toezicht. Ik ben 67 jaar en inmiddels gepensioneerd. De laatste twintig jaar van mijn werkzame leven was ik hoofdredacteur bij een uitgeverij van huis-aan-huisbladen. Daarvoor studeerde ik Nederlands aan de universiteit in Tilburg en was ik actief als gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Gilze en Rijen.

Francien Swelsen foto

Als Limburgse geboren en voor studie naar Brabant verhuisd, ben ik inmiddels meer dan 30 jaar met plezier woonachtig in de Gemeente Gilze en Rijen. Na eerst gewerkt te hebben bij de Gemeente Tilburg, ben ik nu al bijna 25 jaar actief bij de Universiteit van Tilburg. Naast mijn dagelijkse werk als Hoofd Juridische Zaken van de universiteit, zet ik graag mijn juridische kennis en jarenlange werkervaring in binnen het maatschappelijke veld.

Zorgcentrum St. Franciscus heeft, dankzij een vriendelijk ogend gebouw, een open uitstraling naar de omgeving. Daarin wordt ten behoeve van ouderen door bestuur en personeel elke dag aan optimale dienstverlening (ingebed in gemoedelijkheid en gastvrijheid) gewerkt . Voorwaar een mooie missie om voor te gaan en als ‘sparring partner’ van het bestuur mijn bijdrage aan te leveren.

Jan Kees van Wijnen foto

Mijn naam is Jan-Kees van Wijnen. Ik woon in Giessenburg samen met mijn vrouw en drie kinderen. Ik werk als directeur zorg bij tanteLouise in Bergen op Zoom en ben daar verantwoordelijk voor de ouderenzorg op onze 17 locaties in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht, bestaande uit zorgcentra, verpleeghuizen, geriatrische revalidatie en een hospice.

Ik heb er zin in om binnen jullie Raad van Toezicht mijn steentje bij te dragen in mijn eerste rol als toezichthouder in de ouderenzorg. Tot ziens in Gilze!

Harrie van den Broek foto

Sinds 1981 woon ik in Gilze, samen met mijn vrouw. Onze 3 kinderen zijn al jaren geleden verhuisd en wonen alle 3 buiten Noord-Brabant. In het dagelijks leven ben ik algemeen directeur/eigenaar van 2 bedrijven. Ordito B.V. is een combinatie van een stedenbouwkundig adviesbureau en een detacheringsorganisatie voor juristen en technici ( planologen, stedenbouwkundigen, civieltechnici, bouwkundigen). Er werken momenteel ongeveer 30 mensen. Daarnaast wordt een aantal ZZP (zelfstandigen zonder personeel) ingezet om tijdelijke opdrachten bij onze klanten uit te voeren.

Cambiare B.V. is een combinatie van een mobiliteitsbureau en een HRM-adviesbureau.

Verder ben ik voorzitter van de Stichting Hart voor Gilze en voorzitter van de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van de  gemeente Bergen op Zoom. Veel inwoners van Gilze krijgen mij regelmatig aan de deur omdat ik al jaren collectant ben voor de Hartstichting, de Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, het Prinses Beatrixfonds en het MS-fonds.

De zorg heeft altijd mijn volle aandacht gehad. In 2007 heb ik – samen met mijn vrouw – de thuiszorgorganisatie Invocare opgezet. Een prachtig bedrijf met 45 fantastische mensen wist zich binnen enkele jaren te profileren en een bijzonder tevreden klantenkring te verwerven.

Helaas besloot toenmalig minister Klink om van de ene op de andere dag de persoonsgebonden budgetten voor vrijwel al onze klanten stop te zetten. Als gevolg daarvan hebben wij moeten besluiten de activiteiten van Invocare te beëindigen.

Ik hoop vanuit mijn achtergrond als ondernemer en jurist (met veel interesse voor het arbeidsrecht) een zinvolle bijdrage te kunnen leveren in de Raad van Toezicht. Ook kan ik vanuit die achtergrond een waardevolle gesprekspartner zijn voor de Raad van Bestuur.

Back To Top
X