Skip to content

St. Franciscus is voor (nieuw) personeel herkenbaar in openheid, eigenheid, laag drempelig en korte lijnen.

Werken bij Zorgcentrum St. Franciscus is kiezen voor....

… een baan in een kleinschalige en overzichtelijke organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn en medewerkers en bewoners elkaar écht kennen! Bij ons ben je een naam en geen nummer. Niet voor niets zijn onze kernwaarden Persoonsgericht, Met elkaar en Vertrouwd. De sfeer bij ons is te omschrijven als open, gemoedelijk en gastvrij en hier doen we dan ook samen ons best voor.

Onze prachtige locatie ligt in het centrum van Gilze en als je bij ons binnenstapt, voel je de gastvrijheid en de warme betrokkenheid. Je komt te werken in een mooi en gezellig gebouw, waar je dagelijks voorzien wordt van verse soep, salade en fruit. Daarbij kun je volop gebruik maken van de laatste snufjes op het gebied van zorgtechnologie. Zo zijn we koploper als het gaat om het inzetten van mooie innovaties in de zorg, denk aan de zorgrobot SARA, onze leefcircels, automatische medicijndispensers en slim incontinentiemateriaal. We staan er altijd voor open om samen nieuwe dingen uit te proberen en te ervaren wat wel of niet werkt.

We bieden je een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij je voordelig een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen en jouw reiskostenvergoeding kunt aanvullen. Ook hebben we voor jou een massagestoel klaar staan, waar je gratis gebruik van kunt maken! Uiteraard dragen we graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je e-learnings volgen, krijg je als zorgprofessional een lidmaatschap van de beroepsvereniging van V&VN en zijn er diverse (BBL-)opleidingsmogelijkheden. Onze personeelsvereniging zorgt voor wat extra sfeer en gezelligheid, ook dat vinden we belangrijk! Daarom organiseren we zelf ook leuke feestjes, waarbij het je aan niets zal ontbreken. Uiteraard passen we de CAO VVT toe en zorgen we voor een passend salaris.

Ondanks onze kleinschaligheid bieden we dus een breed pakket aan zorgdiensten. Er werken op dit moment ongeveer 170 medewerkers bij ons, werkzaam in het team kleinschalig wonen (5 woongroepen met ieder 7 bewoners), individueel wonen (40 bewoners die verblijven in hun eigen appartement), thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben we een eigen huishoudelijke dienst, een eigen volledig uitgeruste professionele keuken en ons restaurant “De Vertoeverij”, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Onze frietavonden zijn steeds goed bezocht! Achter de schermen worden deze teams ondersteund door een enthousiast en professioneel kantoorteam, bestaande uit onze (financiële) administratie, een directiesecretaresse, een HR-adviseur, een medewerker audit, kwaliteit&innovatie en een technisch beheerder. Onze zorgmanager en teamleiders zijn dagelijks op de afdelingen te vinden zijn en ook onze bestuurder is laagdrempelig beschikbaar, zo weten we van elkaar wat er speelt en kunnen we dus snel schakelen.

Zo zorgen we niet alleen voor jouw werkgeluk, maar ook voor het geluk van onze bewoners. En daar doen we het uiteindelijk allemaal SAMEN voor!

Als het je leuk lijkt om te werken binnen een gezellig en dynamisch team en je iets wilt betekenen voor je medemens binnen een sterk ontwikkelde organisatie, zeggen wij:

Back To Top