skip to Main Content

Ook hier is Sint Franciscus een herkenbare partner

Met het realiseren van ons nieuwe zorgcentrum (2011) hebben we ook de beschikking gekregen over een mooi restaurant, ‘De Vertoeverij’. Dit gezellige restaurant is het middelpunt van Sint Franciscus. Het verbindt het nieuwe gebouw met het gerenoveerde pand. Dagelijks kunnen thuiswonende ouderen gebruik maken van het restaurant door te genieten van een vers bereide warme maaltijd vanuit onze eigen productiekeuken.
Naast het gebruiken van de warme maaltijd kunnen cliënten én ouderen uit de wijk dagelijks terecht in De Vertoeverij. Men kan genieten van een kopje koffie of thee maar men kan ook iets fris, een biertje of een borreltje bestellen aan de bar.
Als multifunctionele ruimte is De Vertoeverij ook geschikt voor grotere activiteiten of bijeenkomsten.
Onze medewerkers in de productiekeuken zetten zich ook volledig in voor het aanbieden van een verse warme maaltijd bij ouderen aan huis. In goede samenwerking met de warme maaltijddienst worden de maaltijden door vele vrijwilligers aan huis bezorgd.

Dagelijks maken ook ouderen uit Gilze, via het eetpunt, gebruik van een warme maaltijd in onze Vertoeverij. De warme maaltijddienst Gilze-Hulten zorgt voor deelname aan het eetpunt. U kunt hiervoor contact opnemen met de warme maaltijddienst via Zorgcentrum St. Franciscus: 0161-458010. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Het Tafeltje-dek-je project geeft ouderen de mogelijkheid langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. U hoeft niet meer zelf te koken. U bepaalt zelf op welke doordeweekse dagen u van Tafeltje-dek-je gebruik wilt maken. Afhankelijk van uw wensen wordt al vanaf één tot vijf dagen per week de warme maaltijd bij u thuisgebracht. In het weekend bestaat de mogelijkheid dat u de maaltijd laat ophalen bij de keuken van het zorgcentrum.

De maaltijden worden iedere dag door Sint Franciscus vers bereid. Sint Franciscus houdt bij de samenstelling van het menu rekening met mogelijke individuele wensen zoals dieetgerechten of voedingsmiddelen die u om medische redenen niet mag eten. De maaltijd wordt dagelijks rond 12.00 uur warm bezorgd in een speciale warmhoudkoffer. U hoeft dus alleen maar de tafel te dekken, uit te pakken en u kunt gaan eten!

De warme maaltijddienst Gilze-Hulten regelt de deelname, verspreiding en betaling van de Tafeltje-dek-je maaltijden. Het is mogelijk om Tafeltje-dek-je zowel tijdelijk als langdurig aan te vragen. Indien u of een familielid interesse heeft in deelname aan Tafeltje-dek-je, kunt u contact opnemen met de warme maaltijddienst via Zorgcentrum St. Franciscus: 0161-458010. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Back To Top
X