Skip to content

Ook hier is St. Franciscus een herkenbare partner

Als u via de hoofdingang het pand van St. Franciscus binnenstapt, treft u aan de rechterkant ons gezellige restaurant ‘De Vertoeverij’ aan. U bent hier van harte welkom voor een kop koffie of een lekkere borrel. Ook kunt u bij ons terecht voor een vers bereide maaltijd, gekookt door onze eigen koks. Buiten dat iedere gast van harte welkom is om iets te komen eten en drinken, wordt De Vertoeverij ook gebruikt voor activiteiten en bijeenkomsten.

Woont u zelfstandig, maar vindt u het gezellig om samen met buurtgenoten te eten? Ook dan bent van harte welkom in De Vertoeverij. Dagelijks maken diverse bewoners uit Gilze gebruik van het eetpunt. Voor meer informatie over deze maaltijddienst kunt u contact opnemen met St. Franciscus via 0161 – 458 010.

Eet u liever thuis, maar bent u niet meer in de gelegenheid om te koken? Dan kunt u zeven dagen in de week gebruikmaken van onze maaltijddienst. U ontvangt dan op de door u aangegeven dagen een 3-gangen menu bestaande uit soep, hoofdgerecht en nagerecht. Iedere maaltijd wordt dagelijks vers bereid. De koks houden uiteraard graag rekening met uw dieetwensen.

De maaltijd wordt van maandag t/m vrijdag rond 12.00 uur door onze vrijwilligers bij u thuisbezorgd in een speciale thermobox. Op zaterdag en zondag kunt u de maaltijd ophalen in onze Vertoeverij. Naargelang uw keuze kunt u deze warm of koud laten aanleveren.

Indien u of een familielid interesse heeft in deelname aan de Maaltijddienst Gilze dan kunt u contact opnemen met St. Franciscus via 0161 – 458 010.

Back To Top