skip to Main Content

Mijn naam is Stijn Kanters, woonachtig in Bavel en sinds begin 2017 Directeur/Bestuurder van St. Franciscus. Ik heb inmiddels zeer ruime ervaring in VVT-sector. Voordat ik de dagelijkse leiding van dit woonzorgcentrum op me heb genomen, heb ik meerdere interim en managent rollen bij diverse andere woonzorgcentra en verpleeghuizen vervuld. En na mijn studies Marketing (HEAO te Breda) en Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) heb ik als adviseur ook reeds vele jaren ervaring opgedaan in sterk veranderende zorgomgevingen. Recentelijk heb ik de opleiding Executive Master of Finance and Control (Register Controller) afgerond. Al om al maakt het dat ik graag toezie op een mooie en gezonde mix van  zorginhoudelijke zaken, financiën en bedrijfsvoering. Uiteindelijk gaat het erom dat ik een bijdrage wil leveren aan St. Franciscus dat in allerlei opzichten een bijzonder en gezond woonzorgcentrum is. Met betrokken en kundige medewerkers, vriendelijke familie en vrijwilligers, mooie resultaten en initiatieven.

Mijn naam is Jeroen van Bommel.  Ik woon in Prinsenbeek (gemeente Breda) met mijn vrouw Ingrid en 2 kinderen. In het dagelijks leven werk ik als manager Financien & Informatie bij De Zellingen. De Zellingen is een ouderenzorgorganisatie in de regio Capelle aan den IJssel. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht en voorzitter van de auditcommissie financiën bij Park Zuiderhout in Teteringen. De afgelopen jaren heb ik veel in de zorg gedaan, zoals 6 jaar werkzaam geweest bij Yulius (GGZ) en enkele jaren bestuurslid geweest van de FIZI (voorheen HEAD). De FIZI is een kennisnetwerk voor hoger geschoolde financials in de zorg.

Sinds 1 januari 2019 ben ik lid van de Raad van Toezicht van Zorgcentrum St. Franciscus. Voor mij is ouderenzorg een groot goed in Nederland. De wijze waarop de regie zoveel mogelijk bij de ouderen zelf behouden blijft en alleen wat niet meer lukt te ondersteunen, onderschrijf ik. Ik hoop bij Zorgcentrum St. Franciscus mijn bijdrage aan kwalitatief goede en waardige zorg te mogen leveren als toezichthouder, samen met mijn collega-toezichthouders en de directeur-bestuurder. Uiteraard kan dit alleen in goede samenwerking met alle medewerkers en vrijwilligers, want die zijn voor Zorgcentrum St. Franciscus erg belangrijk om goede zorg mogelijk te maken.

Ik hoop u binnenkort op Zorgcentrum St. Franciscus te ontmoeten!

Sinds september 2016 maak ik, Arda van Puijenbroek-van der Heijden, deel uit van de Raad van Toezicht. Ik ben inmiddels gepensioneerd. De laatste twintig jaar van mijn werkzame leven was ik hoofdredacteur bij een uitgeverij van huis-aan-huisbladen. Daarvoor studeerde ik Nederlands aan de universiteit in Tilburg en was ik actief als gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Gilze en Rijen.

Als Limburgse geboren en voor studie naar Brabant verhuisd, ben ik inmiddels meer dan 30 jaar met plezier woonachtig in de Gemeente Gilze en Rijen. Na eerst gewerkt te hebben bij de Gemeente Tilburg, ben ik nu al bijna 25 jaar actief bij de Universiteit van Tilburg. Naast mijn dagelijkse werk als Hoofd Juridische Zaken van de universiteit, zet ik graag mijn juridische kennis en jarenlange werkervaring in binnen het maatschappelijke veld.

Zorgcentrum St. Franciscus heeft, dankzij een vriendelijk ogend gebouw, een open uitstraling naar de omgeving. Daarin wordt ten behoeve van ouderen door bestuur en personeel elke dag aan optimale dienstverlening (ingebed in gemoedelijkheid en gastvrijheid) gewerkt . Voorwaar een mooie missie om voor te gaan en als ‘sparring partner’ van het bestuur mijn bijdrage aan te leveren.

Mijn naam is Jan-Kees van Wijnen. Ik woon in Giessenburg samen met mijn vrouw en drie kinderen. Ik werk als directeur zorg bij tanteLouise in Bergen op Zoom en ben daar verantwoordelijk voor de ouderenzorg op onze 17 locaties in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht, bestaande uit zorgcentra, verpleeghuizen, geriatrische revalidatie en een hospice.

Ik heb er zin in om binnen jullie Raad van Toezicht mijn steentje bij te dragen in mijn eerste rol als toezichthouder in de ouderenzorg. Tot ziens in Gilze!

Mijn naam is Harrie van den Broek. Per 1 januari 2018 ben ik lid geworden van de Raad van Toezicht van zorgcentrum Sint Franciscus. Met ingang van 1 januari 2019 ben ik voorzitter van deze Raad van Toezicht.

Sinds 1981 woon ik in Gilze, samen met mijn vrouw. Onze 3 kinderen zijn al jaren geleden verhuisd. In het dagelijks leven ben ik algemeen directeur/eigenaar van 2 bedrijven.

Ordito B.V. is een combinatie van een stedenbouwkundig adviesbureau en een detacheringsorganisatie voor juristen en technici (planologen, stedenbouwkundigen, civieltechnici, bouwkundigen). Er werken momenteel ongeveer 30 mensen. Daarnaast wordt een aantal ZZP (zelfstandigen zonder personeel) ingezet om tijdelijke opdrachten bij onze klanten uit te voeren.

Cambiare B.V. is een combinatie van een mobiliteitsbureau en een HRM-adviesbureau.

Verder ben ik voorzitter van de Stichting Hart voor Gilze en voorzitter van de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van de  gemeente Bergen op Zoom. Veel inwoners van Gilze krijgen mij regelmatig aan de deur omdat ik al jaren collectant ben voor de Hartstichting, de Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, het Prinses Beatrixfonds en het MS-fonds.

Ik hoop vanuit mijn achtergrond als ondernemer en jurist een zinvolle bijdrage te kunnen leveren in de Raad van Toezicht. Ook kan ik vanuit die achtergrond een waardevolle gesprekspartner zijn voor de Raad van Bestuur.

Hieronder treft u enkele algemene documenten van de Raad van Toezicht aan:

Conflictregeling

Toezichtsvisie

Profiel Raad van Toezicht

Jaarverslag Raad van Toezicht 2020

Back To Top
X