skip to Main Content

St. Franciscus is voor (nieuw) personeel herkenbaar in openheid, eigenheid, laag drempelig en korte lijnen.

Werken bij Zorgcentrum St. Franciscus is kiezen voor....

… een baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is en hard bouwt aan ambitieuze doelstellingen. Zorgcentrum St. Franciscus ligt in het centrum van Gilze en biedt een breed pakket aan zorgdiensten. Er zijn aparte teams voor kleinschalig wonen, individueel wonen, thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben we een eigen huishoudelijke dienst, een eigen volledig uitgeruste professionele keuken en ons restaurant “De Vertoeverij”, waar bewoners dagelijks kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Achter de schermen worden deze collega’s ondersteund door een enthousiast en professioneel kantoorteam, bestaande uit onze (financiële) administratie, een planner, een directiesecretaresse, een HR-adviseur, een medewerker audit, kwaliteit en innovatie, een praktijkopleider en een technisch beheerder. Het MT wordt gevormd door onze bestuurder, onze manager finance & control, onze twee teamleiders zorg en door onze teamleider facilitair.

Er werken ongeveer 160 medewerkers bij ons, maar de lijntjes zijn kort, we weten van elkaar wat er speelt en we kunnen dus snel schakelen. De sfeer bij ons is te omschrijven als open, gemoedelijk en gastvrij en hier doen we dan ook samen ons best voor. We hebben een actieve personeelsvereniging en jaarlijks worden diverse activiteiten en festiviteiten voor en door het personeel georganiseerd. Daarnaast hebben we eigen regie, autonomie en ontwikkeling (zowel voor onze bewoners als onze medewerkers) hoog in het vaandel staan. Zelfstandigheid, je verantwoordelijkheid nemen, eigen inbreng en ideeën worden zeer gewaardeerd en het volgen van opleidingen om je steeds te blijven ontwikkelen, vinden we vanzelfsprekend. Hier dragen we dan ook graag ons steentje aan bij.

Als het je leuk lijkt om te werken binnen een gezellig en dynamisch team en je iets wilt betekenen voor je medemens binnen een sterk ontwikkelde organisatie, zeggen wij:

Back To Top
X